Lacul Ursu, 143 de ani. Weekend plin de spectacole la Sovata! Programul complet! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5371 Vizualizări

Lacul Ursu, 143 de ani. Weekend plin de spectacole la Sovata! Programul complet!

La sfârșitul acestei săptămâni, frumoasa stațiune Sovata va găzdui o nouă ediție a zilelor Lacului Ursu, care va debuta vineri dimineața și se va încheia duminică seara. Cele trei zile vor fi pline de evenimente artistice, culturale, sportive și culinare. La sărbătoare sunt așteptați localnici, invitați din străinătate și numeroși turiști din întreaga țară. Printre numele soliștilor care vor concerta la Zilele Lacului Ursu se numără și Alex Velea. Nu vor lipsi tradiționalele concursuri de gătit gulaș, unde vor concura separat copiii și adulții, întrecerea oamenilor puternici și focurile de artificii.
Localitatea Sovata este una dintre cele mai renumite staţiuni balneoclimaterice din România, fiind situată în zona nord-estică a bazinului Transilvaniei, în extremitatea estică a judeţului Mureş. Lacul Ursu, cel mai mare lac helioterm din lume, singurul căruia i se cunoaște cu exactitate data formării și singurul lac cu apă sărată înconjurat de vegetație bogată, atrage anual zeci de mii de turişti din ţară şi din străinătate.
Primarul orașului Sovata, Fülöp László Zsolt, ne-a declarat că programul Zilelor Lacului Ursu va fi atractiv și că speră într-o prezență a publicului cât mai numeroasă.
Găsiți în imaginea de mai jos programul complet al Zilelor Lacului Ursu, Ediția 2018.

Florin Marcel Sandor

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE