Home / Eveniment / „Desculţ în iarbă… prin Cetate” vă invită la destindere!

„Desculţ în iarbă… prin Cetate” vă invită la destindere!

Distribuie

Seria de evenimente „Desculţ în iarbă” este un concept care s-a născut din nevoia locuitorilor orașului Târgu-Mureș pentru relaxare într-un mediu diferit, este o modalitate prin care ei au posibilitatea de a evada din viața cotidiană.

Dupa 4 ediții de succes, „Desculţ în iarbă” a dovedit că este un eveniment de o vară, o poveste cu oameni care știu să se bucure de moment, care nu uită să danseze desculți în iarbă.

Adunate la un loc, toate aceste momente au făcut ca edițiile „Desculţ în iarbă” din vara lui 2017 să rămână în sufletele tuturor participanților, iar aceștia să își dorească alte ediții, așa că organizatorii diSTiNCT events împreună cu JCI Târgu-Mureş s-au conformat.

Pe data de 9 iunie va avea loc prima ediție „Desculţ în iarbă” din vara lui 2018, pentru care se lucrează deja din greu. Locaţia acestei ediţii este Cetatea Mediavală Târgu-Mureş. Evenimentul va începe la orele 11.00 și se va încheia la orele 23:00, se anunță într-un comunicat emis de către organizatoarea Carmen Ciocan, general manager diSTiNCT events.

Intrarea este liberă.

Participanții sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei, pentru o experiență completă. Evenimentul va fi acompaniat de un DJ, după care participanții vor putea asculta concerte live. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, toți cei care vor participa la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat.

La această ediţie vom avea parte de două campanii sociale ale asociaţiei JCI Târgu-Mureș, dar si de o invitată specială. Ne bucurăm să o avem prezentă la eveniment pe jurnalista Sanda Nicola care îşi va lansa „Carte de identitate” în prezenţa publicului „Desculţ în iarbă”.

Program „Desculţ în iarbă – prin cetate” (9 iunie)
11:00 – 21:00 – DJ
12:00 – Campanie socială JCI Târgu-Mureş: „I Love My Health” – Comunitatea celor care doresc să afle mai multe despre cum pot să aibă grijă de sănătate.
15:00 – Campanie socială JCI Târgu-Mureş: „EduClub” – Program în care membrii asociaţiei încurajează participanţii să citească în cadrul clubului de carte.
16:30 – Lansarea de carte a jurnalistei Sanda Nicola – „Carte de Identitate”
19.00 – Concerte live: Voci & Arte/ Şcoala Polulară de Arte Târgu-Mureş
21:00 – Film în aer liber… mister pentru public pană la momentul proiecţiei.

Dacă relaxarea a fost evidențiată în primele ediții, tot relaxarea este obiectivul principal al edițiilor care urmează. Evenimentul nu urmărește decât să aducă un moment de respiro și un zâmbet pe buzele locuitorilor orașului Târgu-Mureș care, sufocați de viața cotidiană, uneori par să uite să se mai bucure și să trăiască momentul.

După ediția din 9 iunie, organizatorii se pregătesc de ediţia din iulie care va avea un format uşor diferit, dar extrem de interesant.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.