Acord între UMF Târgu-Mureş şi Universitatea din Lisabona Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Acord între UMF Târgu-Mureş şi Universitatea din Lisabona

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, face parte din delegația oficială a României care vizitează Republica Portugheză, în perioada 6-7 iunie.

În cadrul acestei vizite, rectorul UMF Târgu-Mureș a semnat miercuri, 6 iunie, la Palatul Foz din Lisabona, un acord de colaborare cu Universitatea din Lisabona.

Evenimentul a avut loc în prezența premierului României, Viorica Dăncilă, și a premierului Portugaliei, Antonio Costa, precum și în prezența altor înalți oficiali din România și Portugalia.

„Cu aceeași ocazie, au fost semnate alte două memorandumuri bilaterale: Memorandumul de Colaborare ştiinţifică privind implementarea proiectului Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP) între Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” din România și Institutul Superior Tehnic din Lisabona, precum și Memorandumul de Înţelegere în domeniul politicilor de sănătate între Ministerul Sănătății din Romania și Ministerul Sănătății din Republica Portugheză”, se precizează pe Blogul UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE