Home / Administratie / Lucrările de reabilitare în cartiere din Târgu-Mureş continuă

Lucrările de reabilitare în cartiere din Târgu-Mureş continuă

Distribuie

În cursul după amiezii de miercuri, 6 iunie, consilierul primarului, Claudiu Maior, însoţit de directori din Primăria municipiului Târgu-Mureş, s-a întâlnit cu cetăţeni care domiciliază pe strada Rozmarinului.

„Am venit aici la solicitarea cetăţenilor din cadrul Asociaţiei de Proprietari nr. 215 şi a domnului Viluţ Stupinean, preşedintele acesteia. Problemele ridicate de aceştia sunt multe şi complexe; încercăm, pas cu pas, să le rezolvăm doleanţele. Astfel că, începând chiar de săptămâna viitoare vom realiza o serie de parcări cu dale înierbate, respectiv parcări acoperite. Nu în ultimul rând, la solicitarea locatarilor vom amplasa mai multe limitatoare de viteză pe această stradă, urmând ca începând din luna august să demarăm lucrări de reabilitare şi modernizare a trotuarelor, aleilor pietonale şi a parcurilor de joacă pentru copii. Nu în ultimul rând, am solicitat, de urgenţă, intervenţia echipelor de la Aquaserv pentru desfundarea canalelor de apă menajeră şi pluvială din această zonă”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.