Home / Cultură / Festivalul VIBE se întăreşte cu Fashion Corner, VIBE Football Cup şi alte programe interesante

Festivalul VIBE se întăreşte cu Fashion Corner, VIBE Football Cup şi alte programe interesante

Distribuie

În mai puţin de o lună începe a doua ediţie a Festivalului VIBE din Târgu-Mureş. Pe lângă  concerte şi discuţii în cadrul VIBE Koli, organizatorii pregătesc un festival colorat: participanţii sunt aşteptaţi cu întrecere de fotbal, activităţi în alte domenii de sport, jocuri incitante, salon de înfrumuseţare şi cafenea.

Progame pe timpul zilei

Pe lângă concerte şi discuţiile de la VIBE Koli, în acest an prioritatea organizatorilor a fost consolidarea programelor pe timpul zilei. Printre altele, va exista un Fashion Corner, unde savurând o cafea se pot asculta relatări despre modă, se pot vedea prezentări de modă, pot fi alese produse de design şi artizanat şi va exista un „Hair- and make-up lounge” pentru iubitorii de frumuseţe. Vor avea loc întâlniri cu „bloggeri”, iar doritorii se pot întâlni cu Kávási Kinga Enikő şi Kávási Sarolta, fondatorii Chocolate Fashion Coffee Blog.

„Dintre programele pe timpul zilei  se pot alege: volei de plajă, airsoft, fotbal american, Just Dance Playstation, Laser Tag, yoga, badminton, perete de alpinism, o cupă de fotbal, jocuri giante și multe alte activități interesante. Studenţii Universităţii de Artă din Târgu-Mureş se pregătesc cu un parc de statui vii, iar dansatorii de la Navarra Dance vor avea şi ei o prezentare şi în acest an”, a precizat Tóth Izabella, purtătorul de cuvânt al Festivalului VIBE.

VIBE Football Cup

Sub influenţa campionatului mondial de fotbal din acest an, organizatorii pregătesc o competiţie de fotbal pentru câştigarea Cupei Festivalului.

Se fac înregistrări prealabile şi se acceptă înscrieri pentru competiţia de fotbal din zilele de 7 şi 8 iulie. Se pot înscrie echipe formate din minim 6, maxim 10 persoane, taxa de înscriere fiind 600 de lei pe echipă, pentru care membrii echipei primesc bilete de intrare la festival pentru două zile – pentru celelalte două zile rămase se pot lua bilete la preţ preferenţial de 120 de lei. Dacă toată componenţa echipei posedă deja abonament pentru cele patru zile a festivalului înscrierea la competiţia de fotbal este gratuită. La Cupa de fotbal sunt aşteptaţi în primul rând studenţii, astfel majoritatea jucătorilor trebuie să fie studenţi activi, cu carnetele de student din 2017-2018, dar pot fi incluse în echipă şi maxim două persoane care nu sunt studenţi. La acest eveniment se prezintă la faţa locului şi o adeverinţă medicală pentru practicarea sportului”, a subliniat Tóth Izabella.

Alte informaţii legate  de înscrieri şi completări de formulare se găsesc la pagina: http://vibefestival.ro/hu/vibe-football-cup/. Formularele completate se trimit la adresa: activities@vibefesztival.ro până la data de 24 iunie.

Start pentru Epic Music Battle

Concursul anunţat pentru DJ-i şi trupe de muzicanţi porneşte la 7 iunie pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

„Dintre cele şapte trupe care s-au înscris, organizatorii vor alege patru, dintre care pe baza voturilor publicului de pe Instagram se desemnează două formaţii care vor fi invitate să prezinte spectacolul lor în cadrul festivalului”, a arătat Tóth Izabella.

Bilete cu reduceri până pe 12 iunie

Totodată, purtătorul de cuvânt al Festivalului VIBE a menţionat că s-a prelungit vânzarea biletelor cu reduceri.

„Abonamentele de 149 de lei se pot lua de pe pagina www.vibefestival.ro şi la punctele de vânzare offline din oraşele: Târgu-Mureş, Cluj, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfîntu Gheorghe, Cristuru Secuiesc, Timişoara, şi Braşov până în data de 12 iunie, inclusiv”, a explicat Tóth Izabella.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.