„Teroare“, spectacol lectură la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 386 Vizualizări

„Teroare“, spectacol lectură la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Actorii Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș vor susține un spectacol lectură cu textul „Teroare“ de Ferdinand von Schirach, regia Bobi Pricop, duminică, 10 iunie, de la ora 14:00, la Librăria Humanitas din Sibiu.

Evenimentul face parte din programul Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2018, secțiunea spectacole lectură, coordonată de Cătălin Ștefănescu.

Piesa de debut a lui Ferdinand von Schirach vorbește despre avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, care este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatori. Ar trebui el condamnat pentru crimă? Este maiorul Lars Koch vinovat sau nu? Este uciderea persoanelor nevinovate permisă în cazuri extreme?

Distribuția este formată din actorii: Monica Ristea, Theo Marton, Richard Balint, Elena Purea, Mihai Crăciun, Ale Ţifrea, Laura Mihalache și Ştefan Mura. Din echipa artistică mai fac parte: Bobi Pricop (regia artistică), Nikola Toromanov (scenografia), Ciprian Marinescu (traducerea), Judit-Andrea Kacsó (asistent regie), Denisa Berceanu (asistent scenografie), Stelian Chiţacu (regizor tehnic), Laura Moldovan (sufleur).

Spectacolul „Teroare“ va avea avanpremiera la Teatrul Național Târgu-Mureș, duminică, 24 iunie, de la ora 19:00, la Sala Mare, urmând ca premiera să aibă loc în deschiderea stagiunii 2018-2019.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatuluiv Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, sau la numărul de telefon 0372 951 251).
De asemenea, Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor. Rezervările pot fi făcute și la numărul de telefon 0365 806 865.
Spectatorii au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.
(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE