Măsuri concrete pentru reducerea numărului de accidente pe Bulevardul Unirii din Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1789 Vizualizări

Măsuri concrete pentru reducerea numărului de accidente pe Bulevardul Unirii din Reghin

Internautul reghinean Ujfalusi Eugen a publicat, zilele trecute, pe reţeaua de socializare Facebook, o informare întocmită de Maria Precup, primarul municipiului Reghin, care are ca subiect măsurile luate de autorităţile locale din „Oraşul viorilor” pentru reducerea numărului de accidente de pe Bulevardul Unirii.

Potrivit primarului municipiului Reghin, în zona respectivă, foarte vulnerabilă la producerea de accidente rutiere, autorităţile locale vor monta trei semafoare cu buton şi vor amenaja un sens giratoriu.

„Semnalizarea şi marcarea trecerilor de pietoni de pe raza municipiului se află permanent în atenţia instituţiei noastre. Comisia de circulaţie rutieră de pe raza municipiului analizează, în cadrul şedinţelor, toate propunerile care pot duce la creşterea siguranţei rutiere. Nerespectarea de către conducătorii auto a prevederilor legale privind viteza de deplasare şi prioritate la trecerile de pietoni este principala cauză a producerii accidentelor, pe raza municipiului. Pentru reducerea vitezei de deplasare a vehiculelor şi creşterea siguranţei traversării străzii de către pietoni suntem în faza de achiziţionare a trei semafoare cu buton care vor fi montate, în cel mai scurt timp, la trei treceri de pietoni de pe Bulevardul Unirii, iar la intersecţia cu strada Subcetate şi strada Băii se va amenaja un sens giratoriu”, a precizat Maria Precup.

Totodată, primarul municipiului Reghin a arătat că pe Bulevardul Unirii „se vor monta lămpi cu leduri la trecerile de pietoni în vederea iluminării acestora pe timpul nopţii”, iar „reprezentanţii Poliţiei Municipale şi Poliţiei Locale verifică în permanenţă respectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE