Home / Slider / Accident matinal provocat de o şoferiţă băută

Accident matinal provocat de o şoferiţă băută

Distribuie

O femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Accidentul s-a petrecut vineri, 8 iunie, la ora 9.29, pe DJ 151D, în localitatea Crăciuneşti.

„În urma testării cu etilotestul, femeii i-a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

(Foto: Zsolt Makkai)

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

1 comentariu

  1. Cetatean onest

    1. Sa nu mai vada in veci carnetul
    2.amenda usturatoare
    3.observatie
    Ce e cu tablitele de la trecerile de pietoni care.i sfatuiesc pe acestia sa se asigure, dar zebra ce mai este ? Sau aceste tablise sunt utile pentru cazurile in care cate un nea caisa grabit loveste si nefericeste o persoana care traversa legal strada ,(prea multe cazuri de accidente pe trecerile de pietoni) 0ar vezi doamne acea persoana nu s.a asigurat.si tot ea saraca este vinovata, trecerea strazii dinspre Aleea Carpati spre electrica reprezinta o adevarata aventura. Pietonii asteapta ingrijorati la trecere sa se adune vreo 3,4 pentru a indrazni sa traverseze. In rest parca soferii nici nu se gandesc sa opreasca stiu si ei de inscriptia „asigurati.va la traversare”.
    Aurtorurismele asa coboara de pe pod ca lacustele respectiv navetele din filmul razboiul stelelor. Acum serios domnilor soferi nu va mai grabiti asa ca si voi o incurcati. Mai bine sa ajungeti cu trei minute mai tarziu dar sa Ajungeti in siguranta si mai ales nu mai incalcati regulile de circulatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.