Home / Business / Gedeon Richter, 20 de ani de producție de medicamente în România

Gedeon Richter, 20 de ani de producție de medicamente în România

Sub motto-ul ”Fiecare an contează, fiecare generație contează”, Compania Gedeon Richter România aniversează 20 de ani de producție, sărbătorind oameni și valori. Este o sărbătoare a generațiilor care au pus suflet în dezvoltarea companiei farmaceutice Gedeon Richter, pasionați de munca desfășurată, care au creat și au lăsat ceva în urma lor cu gândul la viitor. Momentul aniversar a fost marcat printr-un eveniment de excepție, la Palatul Culturii din Tîrgu-Mureș, alături de parteneri și angajați ai companiei, care le-au fost alături pe parcursul a două decenii de activitate în România.

”Mai mult decât longevitate și experiență, Gedeon Richter România sărbătorește astăzi respectul pentru generațiile care au contribuit prin ambiție și devotament la prosperitatea acestei companii, transformând-o într-o mare familie. Iată-ne astăzi, aici, în 2018,  586 de colegi, respectând aceleași valori, gata să le transmitem generațiilor următoare. Această aniversare este a noastră, a celor care ne cunoaștem și recunoaștem în Gedeon Richter de generații, pentru că de 117 ani noi credem că fiecare an și fiecare generație contează”, a precizat Dana Chelărescu, Directorul General al Companiei Gedeon Richter România.Vom reveni cu un articol amplu, în ediţia cotidianului Zi de Zi de miercuri, 13 iunie.

Arina TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

zi-de-zi.ro, 478.658 de unici în martie 2020! Trei RECORDURI online, SPULBERATE!

Site-ul cotidianului Zi de Zi, www.zi-de-zi.ro, a înregistrat în luna martie 2020 o audiență record …