Home / Invatamant / Oaspete special la festivitatea de absolvire a UMF Târgu-Mureş

Oaspete special la festivitatea de absolvire a UMF Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș organizează vineri, 15 iunie, de la ora 18.00, în Piața Teatrului din Târgu-Mureș, ceremonia de absolvire a promoției 2018, care va fi transmisă, în premieră, live pe Facebook.

„La festivitate vor lua cuvântul membrii conducerii UMF Târgu-Mureș, invitații de onoare și șefii de promoție. Printre invitații de onoare se numără ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Alături de cei 907 absolvenți ai UMF Târgu-Mureș vor fi cadrele didactice care le-au îndrumat pașii în cei 3, 4, 5 și 6 ani de studiu, dar mai ales părinții și familiile, care i-au susținut necontenit și necondiționat pe parcursul anilor de facultate. Cu prilejul festivității, va avea loc lansarea unui număr special al revistei Made in UMF care conține fotografiile absolvenților promoției 2018, mesajul rectorului UMF Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, mesajele decanilor celor trei facultăți, jurământul lui Hipocrate în limbile română, maghiară și engleză, precum și versurile imnului Made in UMF. De asemenea, în cadrul ceremoniei vor avea loc momente artistice ale studenților UMF Târgu-Mureș”, au transmis reprezentanţii UMF Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a dus să-și facă cazierul, deși era în izolare la domiciliu!

Un bărbat de 28 de ani, din Orașul Ungheni, Județul Mureș, a fost trimis în …