Începe Liga Liceelor de Baschet BC Mures
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Începe Liga Liceelor de Baschet

Duminică, 17 iunie, de la ora 9:00, se va desfășura pe terenul de baschet din incinta Complexului de Agrement și Sport „Mureșul” din Târgu-Mureș, Liga Liceelor de Baschet 3×3 organizată de Primăria Târgu-Mureș și Clubul Sportiv Gladius Târgu-Mureș.

Sloganul competiței este „Joacă pentru școală”, iar aceasta este rezervată doar elevilor claselor IX-XII care învață în unitățile școlare de pe raza municipiului Târgu-Mureș. În acest tip de joc, fiecare echipă va fi compusă din patru jucători (ori baieți, ori mixt), elevi ai aceluiași liceu. Se va juca dupa regulile baschetului 3×3, tot mai popular și în România, cu timp de joc 10 minute. În caz de egalitate, se dispută prelungiri până la o diferență de 2 puncte. Orice coș marcat valoreaza 1 punct, cu excepția celui din afara semicercului, validat 2 puncte.

Înscrierile se fac până astăzi, 14 iunie 2018, la adresa de e-mail vlad@sportlife.ro sau la numărul de telefon 0740 180 319. Numărul maxim de echipe este 32. La înscriere, participanții trebuie să alcătuiască lista de joc și să menționeze mărimile la îmbrăcăminte/încălțăminte.

Premii folositoare pentru întregul liceu

Toți sportivii și antrenorii vor primi compleuri de joc, șosete si ghete de baschet din partea partenerului tehnic, PEAK, sponsorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Organizatorii au pregătit și alte surprize, una dintre ele constând în meciul vedetelor baschetului târgumureșean. Cei prezenți duminică după-amiaza la Complexul Weekend îi vor vedea la lucru pe „ultimii mohicani” ai BC Mureș, Steff Norbert, Engi-Rosenfeld David, Tudor Gîrbea și Kilyen Ors, pe foștii echipieri și antrenori ai „tigrilor”, George Trif și Jakab Cristian, dar și pe internaționalul Rareș Uță, una dintre cele mai mari speranțe ale baschetului românesc, aflat câteva săptămâni în orașul său natal.

Premierea va fi efectuată de către reprezentanții municipalității târgumureșene și de fostul antrenor BC Mureș, Szaszgaspar Barnabas. Ocupantele primelor locuri vor fi răsplătite cu premii constând în echipament sportiv, cupe și diplome, dar, cel mai important, vor primi vouchere valorice pentru dotarea liceului pe care-l reprezintă cu diverse materiale și articole sportive.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE