Home / Business / UPDATE. Nou director general la Romgaz. Management defectuos al fostei conduceri

UPDATE. Nou director general la Romgaz. Management defectuos al fostei conduceri

Distribuie

Adrian Volintiru a fost numit joi, 14 iunie, de către Consiliul de Administraţie al S.N.G.N. ROMGAZ S.A. în funcţia de director general pentru un mandat de 4 luni.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Adrian Volintiru are o experienţă profesională de 18 ani în domeniul energie, petrol şi gaze.

„Pentru o corectă informare a opiniei publice, Consiliul de Administraţie precizează că domnul Corin Emil Cindrea, care a deţinut funcţia de director general interimar, a fost demis pentru management defectuos”, se mai arată în comunicatul companiei.
De altfel, Cindrea a fost anunţat ca speaker într-un panel dedicat industriei gazelor naturale care a avut loc în 13 iunie la FOREN 2018, eveniment desfăşurat la Vox Maris Grand Resort Costineşti, însă nu a mai participat, intervenţia din partea companiei fiind asigurată de Dumitru Gheorghe Rotar, director general adjunct al Romgaz. Înainte cu o săptămână însă, ministrul Energiei, Anton Anton, prezent la evenimentul organizat de revista Energynomics, Energy Strategy Summit, care a avut loc între 6-7 iunie, la Sinaia, i s-a adresat de două ori laudativ directorului general Corin Cindrea referitor la descoperirile din perimetrul Caragele şi proiectului Centralei Termoelectrice de la Iernut. Statul român, prin intermediul Ministerului Energiei, este acționarul majoritar al companiei.
Corin Cindrea a fost desemnat în funcţia de director general în decembrie 2017, după ce mandatul lui Virgil Marius Metea la conducerea executivă a companiei a fost revocat în mod surprinzător. Romgaz SA a obţinut în 2017 cele mai bune rezultate de la listarea producătorului de gaze naturale autohton la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange în 2013.

UPDATE. La 14.30, Biroul de Presă al Romgaz a revenit asupra comunicatului anterior și a anunțat că: „Pentru o corect[ informare a opiniei publice, Consiliul de Administraţie precizează că domnul Corin Emil Cindrea, care a deţinut funcţia de director general interimar, nu a mai fost nominalizat pentru management defectuos.”

Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.