Home / Cultură / Angajații vor putea beneficia de tichete culturale!

Angajații vor putea beneficia de tichete culturale!

Asemănător regimului acordării tichetelor de masă, angajatorii vor putea oferi angajaților și tichete culturale conform unei propuneri legislative elaborate de UDMR și adoptate, zilele trecute, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional.

Noua lege reglementează și regimul tichetelor de masă, a tichetelor-cadou, a tichetelor pentru creșă și a voucherelor pentru vacanță sub un singur act normativ.

Proiect susţinut de Csép Éva Andrea

În cadrul lucrărilor din comisiile de specialitate, proiectul de lege a fost susținut de deputatul UDMR de Mureş Csép Éva Andrea, secretarul Comisiei pentru muncă a Camerei inferioare a Parlamentului.

„Aceste tichete au devenit mijloace eficiente de motivare a angajaților, un beneficiu în plus pe lângă remunerația salarială, având în vedere faptul că permit accesul la produse și servicii a căror achiziție, până în prezent, au constituit, poate, o povară financiară pentru bugetul unei familii. Totodată, aceste bonuri valorice beneficiază de condiții de taxare și impozitare avantajoase pentru angajatori”, a declarat deputatul Csép Éva Andrea.

Totodată, secretarul Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor a arătat că “angajatul va putea reconcilia mai ușor viața profesională cu cea familială prin intermediul tichetelor pentru creșă, iar datorită noului tip de bon valoric cultural va putea vizita mai des expoziții culturale, dar va ajunge mai des și la spectacole de teatru sau la concerte.”

(Redacţia)

Citeste si:  Cafeneaua literară a B-unicilor, moment de pură bucurie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce trebuie să faci dacă ai simptome COVID?

Distribuie pe FacebookCiteste si:  INTERVIU. Proiect de peste 16 milioane de lei în Bichiș