Home / Administratie / Doi poliţişti mureşeni, eroi de serviciu!

Doi poliţişti mureşeni, eroi de serviciu!

Distribuie

Nu puține sunt cazurile în care polițiștii sunt eroi salvatori, însă nu toate dintre acestea sunt mediatizate și cunoscute tuturor. Unul dintre acestea în care polițiștii au dat dovadă de bravism este  cel al polițiștilor mureșeni Borșa Laurențiu și Moldovan Bogdan din cadrul secției 5 de poliție Miercurea Nirajului, care în data de 2 iunie 2018, în jurul orei 1:20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au pornit în urmărirea unui autoturism care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de aceștia.

După aproximativ 2 km, autoturismul pe care îl urmăreau a intrat frontal în pilonul unei pasarele al unui drum județean. De aici a început și nenorocirea. După impactul violent, autoturismul în care se afla pasagerul, a fost cuprins de flăcări, iar conducătorul acestuia, fiind rănit, a rămas blocat în interior, acesta încercând să iasă pe geam, însă din cauza rănilor, nu a reușit.

Polițiștii ajunși la fața locului, agentul principal Moldovan Bogdan și agentul Borșa Laurențiu, nu au stat pe gânduri și au acționat imediat, deși exista pericolul ca autoturismul aflat în flăcări să explodeze. Colegii noștri polițiști au pus mai presus de orice, viața și integritatea pasagerului aflat în imposibilitatea de a se salva, deși chiar aceștia se aflau într-un pericol iminent, din salvatori puteau deveni victime.

De aici a început  cursa contra cronometru, polițiștii reușind să scoată victima încarcerată  înainte ca aceasta să fie arsă de vie, în prezent aceasta aflându-se în afara oricărui pericol.

Deși poate mulți vor spune că faptele acestor bravi polițiști sunt unele normale și că era de datoria acestora să intervină, noi nu putem decât să-i felicităm pentru curajul și devotamentul de care au dat dovadă. Nu ne e de mirare că aceștia nu au primit niciun semn de mulțumire sau măcar o banală felicitare din partea conducerii IPJ Mureș, managerii instituției probabil fiind ocupați cu probleme mult mai importante decât aceasta.

Iată că avem o dovadă clară a unui alt exemplu de dăruire în care polițiștii sunt în slujba cetățenilor, pregătiți în orice moment să-i apere, să le salveze viața, să prindă infractori și pentru asta trebuie să avem grijă de ei și să le oferim respectul cuvenit.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

(www.sindicatuleuropol.ro)


De asemenea, verificati

Brad dispărut după o acțiune de ”toaletare” în Târgu Mureș

Distribuie Un internaut târgumureșean pe nume Vali Borz susține că vineri, 3 februarie, la orele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.