Home / Sport / Vicecampionă europeană și campion național la lupte

Vicecampionă europeană și campion național la lupte

Distribuie

Luptătoarea Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Georgiana Lircă a devenit vicecampionă europeană la juniori mici (sub 15 ani), în cadrul Campionatului European desfășurat la sfârșitul săptămânii în localitatea Gyor, din Ungaria. La competiția din orașul maghiar dintre elevii antrenorilor Fazakas Csaba, Vlad Dragoș și Gyarmati Ferenc a mai fost prezent și Csiki Ervin, care a pierdut în fața unui sportiv din Azerbaijan, cu mult mai experimentat. Tânăra vicecampioană a obținut medalia de argint la categoria 50 de kilograme, după ce a învins în primel faze reprezentantele Ungariei, Greciei și Slovaciei, după care a pierdut finala cu o sportivă din Rusia. Rezultatatul mureșencei este cu atât mai valoros, cu cât ea este în primul an la această categorie de vârstă.

În aceleași zile, un alt reprezentant al secției de lupte de la CSȘ Târgu-Mureș, Tudor Racoțan a cucerit titlul de campion național la juniori U20 la categoria 86 de kg în cadrul Campionatului Național disputat în localitatea argeșeană Câmpulung Muscel. Același lucru ca în cazul Georgianei este valabil și pentru Tudor, care și anul viitor va evolua la aceeași categorie de vârstă. Cei doi sportivi au participat la aceste competiții cu sprijinul firmelor Fomco, Vita Mix și Body Factory.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.