Home / Administratie / Proiect nou pentru Consiliul Judeţean Mureş

Proiect nou pentru Consiliul Judeţean Mureş

Anunţ public privind decizia de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului a proiectului ”Amenajare acostamente şi şanţuri pe DJ135 Tîrgu-Mureş -Miercurea Nirajului –Sărăţeni -limita jud. Harghita, km 1+900-10+350”

Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului ”Amenajare acostamente şi şanţuri pe DJ135 Tîrgu-Mureş -Miercurea Nirajului –Sărăţeni -limita jud. Harghita, km 1+900-10+350”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Mureş, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Amenajare acostamente şi şanţuri pe DJ135 Tîrgu-Mureş -Miercurea Nirajului –Sărăţeni -limita jud. Harghita, km 1+900-10+350”, propus a fi realizat în com. Livezeni, satele Livezeni, Ivăneşti şi Sînişor, judeţul Mureş. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş, din Tg-Mureş, str. Podeni, nr.10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi-vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Preşedinte,

Péter Ferenc

 Secretar,

Paul Cosma

   
Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou workshop la UMFST, în parteneriat cu o universitate din SUA

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș …