Revista Gimnaziului ,,Nicolae Bălcescu”, laureată la nivel naţional! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

Revista Gimnaziului ,,Nicolae Bălcescu”, laureată la nivel naţional!

În Anul Centenar se împlinesc 10 ani de apariţie a revistei Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Târgu-Mureş, „Anotimpurile copilăriei”. Am spune, o coincidenţă fericită!

Prin implicarea a 85 de elevi, sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice din instituţie, revista a apărut, în acest an şcolar, în două numere semestriale, însumând 176 de pagini. Publicaţia reflectă preocupări individuale şi comune şcolare, valorifică şi evidenţiază competenţe educaţionale şi potenţialul creativ al elevilor.

Tipărită în 400 de exemplare, înregistrată fiind şi la Biblioteca Naţională a României, revista a fost lansată public prin spectacole cultural-artistice, susţinute de elevii şcolii la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, respectiv în Clădirea B din Cetate. Lansările celor două numere ale revistei s-au bucurat de susţinerea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş şi a municipalităţii, precum şi de solidaritatea publicului comunităţii şcolare.

În ultima decadă a lunii aprilie, „Anotimpurile copilăriei” au participat la etapa judeţeană a Concursului Revistelor Şcolare, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, fiind premiată şi, totodată, selecţionată pentru a participa la etapa naţională a competiţiei.

Luni, 18 iunie, domnișoara inspector pentru educaţie permanentă şi activităţi extraşcolare, dr. Diana Niţulescu a informat conducerea unităţii de învăţământ că, în urma jurizării desfăşurate în capitală, „Anotimpurile copilăriei” s-a clasat în categoria onorantă a revistelor şcolare laureate la nivel naţional.

Cu acest prilej, conducerea instituţiei adresează felicitări comunităţii Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” pentru obţinerea distinsului premiu şi mulţumiri tuturor colaboratorilor care au contribuit la acest succes!

Dir. adj., dr. Fănică NIȚĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE