Share

Home / Administratie / O nouă finanţare pentru Primăria municipiului Sighişoara

O nouă finanţare pentru Primăria municipiului Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighişoara a semnat, în data de 15 iunie, un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice având ca obiect alocarea unei finanțări, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) în valoare de 3.348.391,5 lei pentru realizarea obiectivului de investiții ”Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în municipiul Sighișoara – sat Hetiur” , valoarea totală a investiției fiind de 4.123.982,51 lei.

“Este cel de-al doilea obiectiv de investiții finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru zona Sighișoara, la începutul lunii mai semnând contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara”, a declarat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Final de an școlar pentru Clasa a III-a A, Gimnaziul „Augustin Maior”

Clasa a III-a A din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior” din Reghin  și-a luat vineri, 14 …

Share
Share