Share

Home / Business / Serviciu nou lansat de BestJobs

Serviciu nou lansat de BestJobs

Platforma BestJobs a lansat, în această lună, serviciul de staffing pentru perioade scurte. Prin intermediul acesteia, utilizatorii au șansa să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru, pot alege să aplice atât la ture de lucru pentru a obține un venit suplimentar, cât și la joburi de lungă durată folosind aceeași platformă.
Potrivit informaţiilor furnizate de Hermina Man, PR Manager, angajatorii pot posta acum și ture de lucru de minim 5 ore și maxim 5 zile pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt, pot solicita ajutor pentru activități diverse, cum ar fi livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft, sau pentru munca de sezon în restaurante și hoteluri.
„Tot ce trebuie să facă e să posteze tura, și să aleagă locația si durata. Utilizatorii din zonă primesc notificare, fiind verificați de BestJobs înainte de a prelua tura. Angajatorii scapă de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt angajați ca zilieri. Odată ce tura e finalizată și acceptată, banii sunt transferați în contul lucrătorilor. Plata turelor se face în credite BestJobs, la un preț minim de 3 credite pe oră”, a declarat Hermina Man.

Totodată, reprezentanta BestJobs a mai precizat că „întregul proces se desfășoară rapid oferind posibilitatea companiilor să găsească personal gata verificat și disponibil pentru turele de lucru, să urmărească cu ușurință activitatea turelor și să scape de birocrația necesară și de plata lucrătorilor.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Siceram Sighişoara investeşte 2 milioane de euro în fabrici

Cifra de afaceri a companiei Siceram Sighişoara a fost de 86 de milioane de lei …

Share
Share