Home / Timp liber / Concert Eyedrops pe modul silențios
Formația Eyedrops (Foto: Ruxandra Diana Scripcariu)

Concert Eyedrops pe modul silențios

Distribuie

Sâmbătă, 23 iunie, ne bucurăm de un Silent Concert Eyedrops în grădina J’ai Bistrot, cu ocazia împlinirii a şapte ani de existență a localului. Pentru că organizatorii nu doresc să își deranjeze vecinii, concertul se va auzi doar prin căști wireless, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului.

De curând, trupa Eyedrops a lansat conceptul Silent Concert – o premieră totală ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Acest concert de tipul silent al formației vine după cele din Expirat, Energiea, Cărturești Carusel ori de la TEDxSibiu şi J’ai Bistrot Bucureşti.

La intrarea în grădină, toată lumea va primi un set de căști. Publicul e îndemnat să ajungă din timp ca să își asigure loc la eveniment, concertul urmând să înceapă la ora 21:00.

Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie, Eyedrops a sărbătorit un an de la lansarea primului album, intitulat „Prezent”.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.