Home / Invatamant / Proiect european câștigat de Școala Gimnazială „Dosa Daniel” Valea Izvoarelor

Proiect european câștigat de Școala Gimnazială „Dosa Daniel” Valea Izvoarelor

Școala Gimnazială „Dosa Daniel” Valea Izvoarelor a depus un proiect de mobilitate în domeniul educației școlare Acțiunea Cheie 1, intitulat „Creativi într-o școală multietnică” 2018-1-RO01-KA101-048110, proiect declarat eligibil. Finațarea proiectului este asigurată din fonduri europene prin programul Erasmus+ (în valoare de 12.400 de euro), proiectul ocupând poziția a treia din cele peste 500 de proiecte calificate eligibile la nivel național.

Proiectul se derulează pe durata unui an școlar, din 1 septembrie 2018 până în 31 august 2019, având ca activitate principală mobilitatea cadrelor didactice. Cadrele didactice care vor participa vor trece printr-un proces de selecție, urmând apoi să participe în perioada 20-28 august 2018 la un curs de formare bazat pe creativitate și interculturalitate furnizat de organizația Edu2grow în orașul Caldas da Rainha, în Portugalia. În cadrul proiectului se vor desfășura activități de diseminare, de pregătire a participanților la mobilitate, toate având ca scop însușirea de bune practice educaționale.

”Emoțiile și satisfacțiile în plan profesional le trăiești cu intensitate maximă în momentele în care efortul și munca îți sunt răsplătite cu rezultate pe măsură”, au declarat reprezentanții echipei de implementare a proiectului.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aproape 45% din candidați au obținut 7 la titularizare

Ministerul Educației a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba …