Home / Cultură / Final de stagiune la Filarmonică
Paukenmesse St. Cäcilia, Düsseldorf Benrath

Final de stagiune la Filarmonică

Distribuie

Filarmonica de Stat Târgu-Mureș își ia la revedere de la publicul meloman joi, 28 iunie, ora 19:00 la Sala Mare a Palatului Culturii cu ocazia concertului de închidere al stagiunii.

„Ca de obicei, sfârșitul stagiunii îl marcăm de câțiva ani buni printr-un program special de Bijuterii muzicale. Cea de șaizeci și opta stagiune a Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș va fi declarată oficial încheiată prin Concertul extraordinar de închidere dirijat de Maestrul Franz Lamprecht din Germania, principal dirijor invitat al orchestrei noastre ”, a precizat Vasile Cazan, dirijor, Managerul Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș.

Sub bagheta Maestrului Franz Lamprecht vor răsuna acordurile de final ale stagiunii  cu interpretarea unor lucrări de excepție semnate de S. Fain, M. Ponce, P. I. Ceaikovski, A. Parlow, J. Strauss jr., L. Anderson, Rózsa M., J. Ph. Sousa, J. Barry, M. Kanen și Ch. Sayre.

„Acum la final de stagiune vreau să-i felicit  pe toți artiștii Filarmonicii noastre precum și colegii din administrație pentru toată pasiunea, profesionalismul și uriașa muncă depusă în vederea realizării cu succes a proiectelor propuse pentru stagiunea pe care o încheiem. Le mulțumesc tuturor invitaților noștri, dirijori și soliști din țară și de peste hotare care au contribuit prin arta lor interpretativă la transmiterea crezului nostru artistic. Sunt recunoscător Consiliului Județean Mureș, a conducerii acestuia, pentru sprijinul material fără de care ar fi imposibil să ne ducem la bun sfârșit menirea noastră aici în spațiul cultural și spiritual mureșean atât de bogat și variat. Dar în mod special doresc să vă mulțumesc Dumneavoastră, melomanii tîrgumureșeni care ne susțineți cu atâta căldură săptămână de săptămână, iar cu aplauzele venite din suflet răsplătiți efortul nostru”, a precizat Vasile Cazan.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevul Leonard Buta, în concert la Palatul Culturii

Distribuie Sala Mare a Palatului Culturii a găzduit joi, 21 martie, de la ora 19.00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.