Home / Slider / Noi succese pentru campioana târgumureșeană la bikini fitness

Noi succese pentru campioana târgumureșeană la bikini fitness

Târgumureșeanca Ioana Șulea, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Universitar și antrenată de Sebastian Popovici a obținut noi succese remarcabile pe plan internațional. După ce la începutul anului a făcut pasul spre profesionism, participând la concursurile organizate de IFBB Professional League, care își are sediul în Statele Unite ale Americii, Ioana a început să-și îmbogățească vitrina cu trofee cucerite la cea mai feminină ramură a culturismului, bikini fitness, la care a obținut în anii precedenți numeroase medalii în cele mai prestigioase întreceri mondiale. Campioană mondială și europeană la bikini fitness junioare în anul 2016, Ioana Șulea a câștigat de atunci mai tot ce se putea câștiga și pe plan intern la categoria ei. Întrecerile internaționale din anul 2018 au debutat pentru Ioana cu două medalii de aur, cucerite în luna mai, la Bari, în Italia. A urmat bronzul obținut în urmă cu două săptămâni la puternicul concurs „Olympia Amateur Spain”, organizat de IFBB Pro în Europa, în Spania, la Alicante, dar din aceast an nu se scursese nici jumătate.

Prima la junioare, a doua la senioare

Tânăra de 21 de ani este încă junoară și a adăugat acestor valoroase rezultate din acest an alte două medalii, una de aur și una de argint. Acestea au fost cucerite la puternicul concurs „UK Pro Qualifiers” disputat în Marea Britanie, la Coventry, competiție organizată sub egida IFBB Professional League. Cele două medalii le-a obținut evident tot la secțiunea bikini fitness, clasându-se pe prima poziție în întrecerea rezervată junioarelor și încheind pe locul secund în competiția senioarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Unul dintre cele mai inovatoare proiecte implementate la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …