Simulare de admitere, la UMF Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 386 Vizualizări

Simulare de admitere, la UMF Târgu-Mureş

Liga Studenților din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, organizează, în data de 14 iulie 2018, simularea examenului de admitere, atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală), pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară.

Potrivit Blogului UMF Târgu-Mureş, înscrierile se fac până în data de 10 iulie 2018 completând un formular, iar taxa de participare este 50 lei și se va achita la sediul Ligii Studenților.

„Examenul de admitere la UMF Târgu-Mureș va avea loc în data de 25 iulie 2018. Modalitatea de înscriere, calendarul de concurs și locul în care se vor desfășura probele scrise sau practice ale concursului de admitere, pentru toate programele de studii, vor fi anunțate, în timp util, pe site-ul Universității. Recomandăm consultarea periodică a secţiunii Admitere 2018 pentru a fi la curent cu informaţiile oficiale”, se precizează pe Blogul UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE