Share

Home / Business / Sistare de gaz în trei localităţi mureşene

Sistare de gaz în trei localităţi mureşene

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor din localitatea Gâmbuţ, judeţul Mureş, pe o lungime de aproape 6 kilometri, valoarea estimată a lucrării fiind de circa 400.000 de lei.

“Pentru cuplarea noilor conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 27 iunie, începând cu ora 8.00, în localităţile Gâmbuţ, Bichiş şi Ozd. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 12.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, au transmis reprezentanţii Delgaz Grid, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de poliţiştii de la Combaterea Delictelor Silvice

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor  Silvice, împreună cu …

Share
Share