Home / Social / Aniversare la Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Mureş

Aniversare la Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Mureş

Distribuie

Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) Filiala Mureş organizează sâmbătă, 30 iunie, de la ora 11.30, un eveniment dedicat aniversării a 65 de ani de la înfiinţarea ANSR Mureş, care se va desfășura la sediul filialei din Târgu-Mureş, strada Bolyai nr. 36.

„ANSR Filiala Mureş îşi propune ca obiective accesibilizarea persoanelor cu dizabilități auditive la mediul informațional și comunicațional, comunicarea fiind foarte esenţială pentru integrarea socială şi profesională, promovarea și implementarea conceptului „Acces pentru toți”, pentru a împiedica crearea de noi bariere și apariția unor noi surse de discriminare; egalizarea șanselor persoanelor cu dizabilități și promovarea identității  lingvistice a persoanelor cu dizabilități auditive, atât în cadrul societății, cât și în cadrul comunității lor specifice, centrată în jurul limbajului mimico-gestual”, au precizat reprezentanţii ANSR Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)


De asemenea, verificati

Locuri de muncă

Distribuie Agenţii economici din România au la dispoziţie 53.304 locuri de muncă, la nivel naţional, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.