Home / Business / Bani pentru Termocentrala Romgaz de la Iernut!

Bani pentru Termocentrala Romgaz de la Iernut!

Societatea Națională de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA informează acționarii și investitorii cu privire la faptul că marţi, 26 iunie, Ministerul Energiei a virat suma de 20.994.224,14 lei reprezentând Rata 1 aferentă Contractului de finanțare nr. 4/7 decembrie 2017 pentru investiția „Ciclu combinat cu turbine pe gaz” din Iernut.

„Suma a fost virată ca urmare a aprobării primei cereri de rambursare depuse, împreună cu documentele justificative, la Ministerul Energiei – Comisia P.N.I., conform Graficului cererilor de rambursare. Contractul nr. 4/7 decembrie 2017 a fost încheiat în contextul primirii de finanţare nerambursabilă în valoare de maxim 320.912.359 lei, din contul Planul Naţional de Investiţii (PNI), pentru investiția “Ciclu combinat cu turbine pe gaz”. SNGN Romgaz SA este inclus cu investiţia “Ciclu combinat cu turbine pe gaz”, în Anexa nr. 3 “Planul Național de Investiții” la Hotărârea Guvernului nr. 1096/2013, la poziția 22”, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, Adrian Constantin Volintiru, director general al SNGN Romgaz SA.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Csősz Andrea-Gabriella: ,,Perseverența reprezintă cheia succesului”

Csősz Andrea-Gabriella este absolventă a clasei a VIII-a D din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dr. Bernády …