Final de stagiune la Compania „Liviu Rebreanu” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Final de stagiune la Compania „Liviu Rebreanu”

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș a încheiat o nouă stagiune bogată în premiere, participări la festivaluri și multe alte evenimente. În stagiunea cu numărul 56, actorii Companiei „Liviu Rebreanu” au adus în fața spectatorilor noile producții: „Cartea junglei”, „Gen.Eu”, „Tatăl meu, preotul”, „Domnul Urmuz scrie pagini bizare”, „Capu’ de bizon” și „Ivanov”. În plus, stagiunea 2017/2018 s-a încheiat cu două avanpremiere – „Teroare” (de Ferdinand von Schirach, regia Bobi Pricop) și „Offline” (un proiect al Trupei Guga Junior coordonat de Laurențiu Blaga) –, spectacole care vor deschide stagiunea viitoare.

Au fost susținute 120 de reprezentații la sediu, plus spectacolele jucate în deplasare. În această stagiune, spectacolele Companiei „Liviu Rebreanu” au fost invitate la mai multe festivaluri dintre care amintim: Festivalul Național de Teatru București, Festivalul DraMA Odorheiul Secuiesc, Reuniunea Teatrelor Naționale Chișinău, Festivalul Internațional de Teatru Povești Alba Iulia, Festivalul de Teatru Nou Arad sau Festivalul Internațional de Teatru Atelier Baia Mare. La acesta din urmă, actorii Nicu Mihoc și Dan Rădulescu au primit ex aequo Premiul pentru cel mai bun actor.

De asemenea, actorii Companiei „Liviu Rebreanu” au încântat spectatorii din orașe precum: Reghin, Toplița, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Târgu-Secuiesc, Oravița și Sibiu.

În această stagiune, aproximativ 25.000 de spectatori au vizionat spectacolele noastre, atât la sediu, cât și în deplasare. Bucuria numărului mare de spectatori a fost amplificată și de creșterea grupului de mecenați care au venit aproape de Compania „Liviu Rebreanu” (peste 40), ceea ce ne dă speranțe pentru viitor.

Totodată, actorii Companiei „Liviu Rebreanu” au participat pe parcursul stagiunii la numeroase evenimente culturale și sociale din viața comunității târgumureșene.

Deschiderea viitoarei stagiuni va avea loc sâmbătă, 8 septembrie, când Teatrul Național Târgu-Mureș își așteaptă prietenii să participe la un eveniment special.

Până atunci, Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș le mulțumește tuturor spectatorilor, partenerilor, mass-media, pentru că au fost împreună cu intituția noastră pe tot parcursul stagiunii și le urează acestora o vacanță cât mai liniștită!

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE