Distracție și voie bună la Zilele Brâncoveneștiului Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 588 Vizualizări

Distracție și voie bună la Zilele Brâncoveneștiului

Primăria comunei Brâncovenești organizează în perioada 29 iunie-1 iulie o nouă ediție a Zileor Brâncovenești. Sărbătoarea localității va  debuta în această seară începând cu ora 21:00 la Căminul Cultural din Brâncovenești. După deschiderea oficială vor urca pe scenă formațiile de dansuri populare maghiare din Brâncovenești, trupele de teatru Bohóka și Móka-Donor din Brâncovenești și copiii talentați din Brâncovenești. Seara se va încheia cu un bal cu muzică live.

Programul zilei de sâmbătă va debuta începând cu ora 9 pe terenul de fotbal din Brâncovenești și va cuprinde întreceri de fotbal, concurs de biciclete, cross precum și activități creative pentru mame și doamne, lovituri de la 11 metri și tradiționalul gulaș pregătit de organizatori.

Seara, începând cu ora 21:00, pe scena târgului vor susține recitaluri Magyar Rózsa, Aurel Moldoveanu și Varga Kinga, iar în jurul orei 24 este programat tradiționalul foc de artificii.

Duminică, 1 iulie este programat tradiționalul „Târg al cireșelor” care va debuta începând cu ora 9:30 cu un program cultural urmat de momente de distracție pe terenul târgului.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE