Home / Administratie / Programul „Siguranța cetățeanului – parteneriat în slujba comunității”, prelungit

Programul „Siguranța cetățeanului – parteneriat în slujba comunității”, prelungit

Distribuie

Consilierii judeţeni au prelungit joi, 28 iunie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, durata de implementare a programului de interes public județean „Siguranța cetățeanului – parteneriat în slujba comunității”, aprobat prin Hotărârea nr 177 din 23 noiembrie se prelungește până la data de 10 decembrie 2018.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, programul presupune achiziționarea unor produse IT, software specializate, precum și a unui echipament pentru examinarea documentelor.

„Documentația necesară pentru achiziționarea acestora a fost postată pe platforma electronică de licitații și a fost inițiată procedura de achiziție publică. Până la termenul limită de depunere a ofertelor, respectiv 4 iunie 2018, nu au fost depuse oferte pentru echipamentul special destinat examinării documentelor. Având în vedere cele menționate, precum și necesitatea analizării motivelor care au condus la nedepunerea nici unei oferte de către furnizori, precum și reluarea procedurii de achiziție pentru echipamentului special de analiză a documentelor, se impune aprobarea prelungirii duratei de implementare a programului de interes județean Siguranța cetățeanului – parteneriat în slujba comunității, până la data de 10 decembrie 2018”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Asigurăm condiții de viață mai bune pentru mureșeni cu fonduri europene

Distribuie În ultimii 4 ani am mobilizat fonduri europene pentru realizarea a peste 27 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.