Home / Administratie / Acțiune de deratizare și dezinfecție la Reghin

Acțiune de deratizare și dezinfecție la Reghin

Primăria Municipiului Reghin  va efectua în perioada 3 – 7 iulie 2018 acţiunea de deratizare și dezinfecție  pe domeniul public al municipiului. Vizate sunt zonele Parcul Tineretului, Parcul Central, Piațeta din cartierul Libertății, Piața Mică, Piața temporară – străzile N.Bălcescu, Teilor, Piața Mare, terenurile de joacă pentru copii din cartierele Libertății, Rodnei, Făgărașului, Unirii, Iernuțeni, Pomilor, Gării, Salcâmilor, Teilor, precum și malurile pâraielor Temniței, Trandafirilor, Agricultorilor, Canalul Morii.

„Lucrările de deratizare și dezinsecție se vor efectua între orele 20 și 7, pentru reduce disconfortul populației.Pentru eficiența procesului, recomandăm cetăţenilor, asociaţiilor de locatari /proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de deratizare și dezisencție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc.
În funcție de condiţiile meteorologice, perioada de execuție a tratamentelor poate fi decalată sau prelungită. Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecție și deratizare sunt avizate de Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar umană . În caz de ingerare accidentală a substanţelor raticide de către orice persoană, vă rugăm să vă adresaţi imediat Spitalului Municipal Reghin. Produsele folosite la deratizare au ca substanţă activă Brodifacoum, iar producătorul recomandă ca antidot vitamina K1. În cazul ingerării accidentale a substanţelor raticide de către animalele de companie, vă rugăm să vă prezentaţi de urgenţă la cel mai apropiat cabinet veterinar.  ”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noua conducere a Reghinului, învestită oficial

Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit luni, 26 octombrie, ceremonia …