Home / Administratie / Angajări la DGASPC Mureş

Angajări la DGASPC Mureş

Distribuie

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş organizează concurs pentru ocuparea unor posturi temporar vacante de psiholog stagiar – 1 post la Complexul de Servicii Pentru Copilul cu Deficiențe Neuropsihiatrice Sighișoara şi asistent social – 2 posturi la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Luduș.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Mureş, condiţii specifice sunt următoarele: pentru psiholog stagiar – studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă

durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Psihologie, specializarea psihologie şi pentru asistent social – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Asistenţă socială cu specializarea asistenţă socială.

Proba scrisă va avea loc în data de 17 iulie 2018, ora 10.00, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise şi/sau probei practice, după caz.

Termenul de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 9 iulie 2018, iar informaţii pot fi obţinute la numerele telefon: 0265-213512, 0265-211.699.

(Redacţia)

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Medalii pentru sportivele de la gimnastică ritmică

Distribuie În wekend-ul recent încheiat, echipa de Gimnastică ritmică de performanță, LPS Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.