Două eleve de 10 la BAC în județul Mureș! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1905 Vizualizări

Două eleve de 10 la BAC în județul Mureș!

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate astăzi pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro.

În județul Mureș, elevele Bucur R. Ioana-Cristina și Păcurar BM Alexandra Delia au obținut media finală 10, în urma afișării rezultatelor.

Bucur R. Ioana-Cristina de la Colegiul Național „Mircea Eliade” Sighișoara, specializarea Matematică-Informatică, a obținut nota 10 la proba scrisă de Limba și Literatura Română și calificativul Utilizator experimentat la proba de competențe a aceleiași discipline; nota B2 la proba de competențe a disciplinei Limba modernă studiată (Engleză); nota 10 la Disciplina obligatorie a profilului (Matematică), probă scrisă; nota 10 la Disciplina la alegere (Informatică MI Pascal), probă scrisă, precum și calificativul Utilizator experimentat la proba de Competențe digitale.

Păcurar BM Alexandra Delia de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș, specializarea Științe ale Naturii, a obținut nota 10 la proba scrisă de Limba și Literatura Română și calificativul Utilizator experimentat la proba de competențe a aceleiași discipline; nota 10 la Disciplina obligatorie a profilului (Matematică), probă scrisă; nota 10 la Disciplina la alegere (Chimie organică TEO nivel I/II), probă scrisă, și calificativul Utilizator experimentat la proba de Competențe digitale.

Peste 136 000 de elevi înscriși la BAC în 2018

Conform mediafax, elevii au putut depune contestații în cursul zilei de miercuri, 4 iulie, urmând ca între 5 şi 8 iulie să fie soluţionate contestaţiile. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Elevii care nu promovează examenul de Bacalaureat 2018 in prima sesiune pot să se înscrie în perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune de examen.
Sesiunea a doua a Bacalaureatului 2018 va începe pe 20 august, cu proba la Limba şi Literatura Română, urmată, pe 21 august, de proba la Limba şi Literatura maternă, proba obligatorie de profil va avea loc pe 22 august, iar ultima probă este cea la alegere şi este susţinută pe 23 august.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE