Home / Invatamant / Două eleve de 10 la BAC în județul Mureș!
Sursă imagine: www.pozitivnews.ro

Două eleve de 10 la BAC în județul Mureș!

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate astăzi pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro.

În județul Mureș, elevele Bucur R. Ioana-Cristina și Păcurar BM Alexandra Delia au obținut media finală 10, în urma afișării rezultatelor.

Bucur R. Ioana-Cristina de la Colegiul Național „Mircea Eliade” Sighișoara, specializarea Matematică-Informatică, a obținut nota 10 la proba scrisă de Limba și Literatura Română și calificativul Utilizator experimentat la proba de competențe a aceleiași discipline; nota B2 la proba de competențe a disciplinei Limba modernă studiată (Engleză); nota 10 la Disciplina obligatorie a profilului (Matematică), probă scrisă; nota 10 la Disciplina la alegere (Informatică MI Pascal), probă scrisă, precum și calificativul Utilizator experimentat la proba de Competențe digitale.

Păcurar BM Alexandra Delia de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș, specializarea Științe ale Naturii, a obținut nota 10 la proba scrisă de Limba și Literatura Română și calificativul Utilizator experimentat la proba de competențe a aceleiași discipline; nota 10 la Disciplina obligatorie a profilului (Matematică), probă scrisă; nota 10 la Disciplina la alegere (Chimie organică TEO nivel I/II), probă scrisă, și calificativul Utilizator experimentat la proba de Competențe digitale.

Peste 136 000 de elevi înscriși la BAC în 2018

Conform mediafax, elevii au putut depune contestații în cursul zilei de miercuri, 4 iulie, urmând ca între 5 şi 8 iulie să fie soluţionate contestaţiile. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

Elevii care nu promovează examenul de Bacalaureat 2018 in prima sesiune pot să se înscrie în perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune de examen.
Sesiunea a doua a Bacalaureatului 2018 va începe pe 20 august, cu proba la Limba şi Literatura Română, urmată, pe 21 august, de proba la Limba şi Literatura maternă, proba obligatorie de profil va avea loc pe 22 august, iar ultima probă este cea la alegere şi este susţinută pe 23 august.

Andrei VORNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Florin Buicu, anunț despre noul vaccin anti COVID-19

În calitate de președinte al Comisiei pentru sănătate și familie al Camerei Deputaților am primit …