Începe Festivalul Vibe! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1137 Vizualizări

Începe Festivalul Vibe!

În această după-amiază se va deschide cea de-a doua ediție a festivalului Vibe în Târgu-Mureș, în cadrul căruia vor urca pe scenă peste cincizeci de artiști. Pe lângă concerte vor fi programate și spectacole, discuții și alte programe interesante, se anunță într-un comunicat de presă emis de către Tóth Izabella, responsabilă de PR Vibe Festival.

Volei de plajă, badminton, fotbal, jocuri, yoga, și numeroase alte programe interesante îi așteaptă pe cei care se mută pe malul Mureșului. La universitatea de vară, la Vibe KOLI, timp de patru zile se vor derula aproximativ optzeci de programe în patru locații. De asemenea, vor fi expuse lucrările studenților de la UBB și Sapientia. În zona de modă și spațiul comunitar numită Fashion Corner va exista un târg cu produse aparținând unor designeri transilvăneni, și vor avea loc două conversații pe zi despre moda feminină și cea masculină, alimentație sănătoasă, viața de blogger și călătorii. Fashion Talks se va ține în limba maghiară. Peridromul va fi o excursie culturală, multisenzorială, o oază în forfota festivalului în cadrul căreia vor avea loc zilnic spectacole teatrale invizibile de la ora 11 și se vor relua la fiecare 5-8 minute.

Cu ansamblurile transilvănene și din Ungaria putem să ne întâlnim pe Magenta Stage și pe Yellow Stage, în timp ce pe Blue Arena vor urca pe scenă DJ-i și producători naționali și internaționali. Al patra scenă va fi G-zone, unde DJ-ii promit o petrecere până în zori. Programul complet este disponibil aici: https://issuu.com/demoupload/docs/180703065827-d5c63e5a95304c34b3e7828a619255f3/8

Modalitatea de plată în acest an este aceeași ca și anul trecut: în zona festivalului se pot cumpăra și utiliza serviciile cu cardul Festipay. Cardurile Festipay pot fi încărcate în mai multe puncte cash point cu carduri de credit sau cu numerar. Aplicația Festipay vă ajută să urmăriți câți bani ați cheltuit și câți bani au rămas pe card. Banii pot fi rambursați la punctele de cash point.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE