Home / Cultură / Hai cu o carte la festival!

Hai cu o carte la festival!

Distribuie

Consiliul Județean Mureș în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș lansează proiectul ”Hai cu o carte la festival!” Proiectul se va derula anual cu ocazia Festivalului Văii Mureșului și a Festivalului Văii Gurghiului și, în cadrul acestuia, participanții și vizitatorii celor două evenimente vor avea posibilitatea să doneze cărți pentru bibliotecile publice și școlare din comunitățile rurale de pe cele două văi.

Evenimentul de lansare va avea loc în perioada 28-29 iulie 2018 pe Platoul ”La Alei” din comuna Răstolița, tradiționalul loc de desfășurare a Festivalului Văii Mureșului.

„Pe parcursul celor două zile participanții și vizitatorii Festivalului vor avea posibilitatea să doneze o carte (minim) pentru Biblioteca Publică a Comunei Răstolița și pentru biblioteca școlară din aceeași comună. Cărțile donate pot fi în limba română, maghiară, engleză, germană și trebuie să fie într-o stare bună, astfel încât ele să poată fi apoi utilizate de cititori. Sunt așteptate și bine primite cărți din toate domeniile cunoașterii și pentru toate vârstele. Donațiile se vor primi la căsuța Consiliului Județean Mureș din cadrul satului alegoric între orele 10.00 și 18.00”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)


De asemenea, verificati

Caravana de screening ajunge în judeţul Braşov

Distribuie Caravana de screening ajunge în judeţul Braşov. Femeile din Roadeş sunt invitate să participe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.