Hai cu o carte la festival! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 443 Vizualizări

Hai cu o carte la festival!

Consiliul Județean Mureș în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș lansează proiectul ”Hai cu o carte la festival!” Proiectul se va derula anual cu ocazia Festivalului Văii Mureșului și a Festivalului Văii Gurghiului și, în cadrul acestuia, participanții și vizitatorii celor două evenimente vor avea posibilitatea să doneze cărți pentru bibliotecile publice și școlare din comunitățile rurale de pe cele două văi.

Evenimentul de lansare va avea loc în perioada 28-29 iulie 2018 pe Platoul ”La Alei” din comuna Răstolița, tradiționalul loc de desfășurare a Festivalului Văii Mureșului.

„Pe parcursul celor două zile participanții și vizitatorii Festivalului vor avea posibilitatea să doneze o carte (minim) pentru Biblioteca Publică a Comunei Răstolița și pentru biblioteca școlară din aceeași comună. Cărțile donate pot fi în limba română, maghiară, engleză, germană și trebuie să fie într-o stare bună, astfel încât ele să poată fi apoi utilizate de cititori. Sunt așteptate și bine primite cărți din toate domeniile cunoașterii și pentru toate vârstele. Donațiile se vor primi la căsuța Consiliului Județean Mureș din cadrul satului alegoric între orele 10.00 și 18.00”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE