Home / Sport / Continuă „curiozitățile” din fotbalul românesc

Continuă „curiozitățile” din fotbalul românesc

Distribuie

Echipa promovată pe teren are în continuare emoții

FRF tergiversează în continuare soluționarea cauzei în privința barajului pentru promovarea în Liga III de fotbal dintre campioanele județelor Sibiu și Mureș, ACS Păltiniş Răşinari și ACS MSE Târgu Mureş. Dubla s-a încheiat cu vicoria mureșenilor cu 2-0 în partida tur și cu 3-1 a sibienilor în retur. MSE urma să promoveze datorită golului înscris în deplasare, dar sibienii au depus după meciul tur o contestație împotriva clubului târgumureșean, în care se contesta dreptul de joc al echipei târgumureșene, care și-a schimbat pe parcurs denumirea din ACS MSE 08 în ACS MSE (!!!). Pe rolul organismelor jurisdicţionale ale Federaţiei Române de Fotbal, decizia a fost amânată după ședința din 28 iunie pentru cea din 5 iulie, la Camera Națională de Soluționare  Litigiilor. După o săptămână, aceasta a ajuns la concluzia că acest caz nu intră în competența comisiei, nefiind vorba despre un litigiu și au plasat cazul pentru Comisia de Disciplină, care se va întruni marți, 10 iulie. În documentele comisiilor FRF, ca echipă promovată apare MSE, dar la acest joc se specifică: „se află în curs de soluţionare dosarul 118/CL/2018, având ca obiect contestaţia clubului ACS Păltiniş Răşinari”.

Nimeni nu își asumă responsabilitatea

În cadrul ședinței Comisiei de Disciplină din urmă cu doar o zi, în dosarul 275/CD/2018, jucătorii Alexandru Ioan Mămăligă de la sibieni și mureșeanul Emil Dan Deteșan au fost sancționați cu câte 3 etape și amenzi de 500, respectiv 1000 lei. Gazdele au avut doi eliminați în jocul retur și evenimentele provocate de către sibieni la finalul partidei puteau fi și trebuiau sancționate mult mai aspru. Câștigătoare în urma dublei disputate pe teren și trecând peste toate tensiunile create în jurul lor, mureșenii mai așteaptă un nou verdict din partea unei alte comisii. „Până în 15 iulie trebuie să ne înscriem în campionat, dar încă nu știm dacă ni se va permite. Comisia pentru litigii a pasat cazul celei de disciplină, cazul nefiind înregistrat ca litigiu, dar cea de disciplină nu are nici ea decât ceea ce a constatat din rapoarte. Nu știu pentru ce a fost amnedat Deteșan, pentru ce e sancțiunea lui dublă față de jucătorul adversarei. Așteptăm în continuare deciziile comisiilor, care pasează cazul de la una la alta, iar noi nu putem face nimic, decât să așteptăm”, este dilema președintelui clubului târgumureșean, Farczadi Attila.

Zilele rămase până la înscrierea în noul sezon sunt puține, iar echipa mureșeană încă nu știe la ce se poate aștepta.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.