Sancţiuni pentru responsabilul şantierului de pe Bulevardul 1918 nr. 231 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 396 Vizualizări

Sancţiuni pentru responsabilul şantierului de pe Bulevardul 1918 nr. 231

Autorităţile locale din municipiul Târgu-Mureş au reacţionat cu promptitudine ca urmare a publicării articolului „Crimă cu premeditare” pe Bulevardul 1918 nr. 231? Pericol de prăbuşire mascat cu polistiren!”, în ediţia cotidianului Zi de Zi de miercuri, 4 iulie.

În aceeaşi zi, în jurul orei 9.30, şantierul a fost vizitat de reprezentanţi ai Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, care au efectuat verificările de rigoare, prilej cu care au constatat lipsa autorizaţiei de construire pentru anveloparea energetică a blocurilor 229 şi 231.

Potrivit informaţiilor furnizate de Sergiu Papuc, viceprimar al municipiului Târgu-Mureş, ca urmare a controlului a fost dispusă oprirea lucrărilor, efectuarea unei expertize tehnice privind calitatea lucrărilor efectuate până în prezent, urmând ca în cazul în care experţii vor decide că lucrările nu corespund normativelor din vigoare să fie desfiinţate. Totodată, Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş a aplicat o amendă în valoare de 3.000 de lei administratorului firmei de construcţii care la data controlului îşi desfăşura activitatea la adresa respectivă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE