Share

Home / Business / Material lemnos confiscat

Material lemnos confiscat

Poliţiştii din Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Fâncel şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, au efectuat o acțiune în perioada 4-7 iulie, privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.

„Cu acest prilej, la o societate comercială din comuna Hodac s-a constatat că societatea în cauză nu deţine în depozit cantitatea de 35,02 metri cubi lemn de lucru pentru construcţii, rezultaţi ca diferenţă între stocurile faptice şi scriptice. De asemenea a mai fost identificată cantitatea de 31,29 metri cubi lemn de foc din specia molid, pentru care societatea nu a putut prezenta documente legale de proveninţă. În urma celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, cantitatea de 35,02 metri cubi lemn de lucru pentru construcţii, în valoare de 6.023,44 lei, a fost confiscată valoric, în baza Legii 171/2010 actualizată, iar cantitatea de 31,29 metri cubi lemn de foc din specia molid a fost confiscată faptic, conform normelor silvice aflate în vigoare”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VES SA, un nou an fără profit

VES SA, companie cu sediul în Sighișoara, listată la Bursa de valori București, a emis …

Share
Share