Share

Home / Business / Material lemnos confiscat

Material lemnos confiscat

Poliţiştii din Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Fâncel şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, au efectuat o acțiune în perioada 4-7 iulie, privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.

„Cu acest prilej, la o societate comercială din comuna Hodac s-a constatat că societatea în cauză nu deţine în depozit cantitatea de 35,02 metri cubi lemn de lucru pentru construcţii, rezultaţi ca diferenţă între stocurile faptice şi scriptice. De asemenea a mai fost identificată cantitatea de 31,29 metri cubi lemn de foc din specia molid, pentru care societatea nu a putut prezenta documente legale de proveninţă. În urma celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, modificate, cantitatea de 35,02 metri cubi lemn de lucru pentru construcţii, în valoare de 6.023,44 lei, a fost confiscată valoric, în baza Legii 171/2010 actualizată, iar cantitatea de 31,29 metri cubi lemn de foc din specia molid a fost confiscată faptic, conform normelor silvice aflate în vigoare”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mobex, pierderi de 1,8 milioane de lei în 2018

Conducerea Mobex SA Târgu-Mureș, companie listată la Bursa de Valori București, a emis o informare …

Share
Share