Share

Home / Invatamant / Investiţii noi în şcolile din Târgu-Mureş

Investiţii noi în şcolile din Târgu-Mureş

Continuăm să vă prezentăm în cele ce urmează programul de investiţii al Primăriei Târgu-Mureş vizând reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului.

Astfel, la Liceul Tehnologic „Traian Vuia” au fost efectuate lucrări de hidroizolații, iar din toamnă vor fi demarate lucrări de amenajare a atelierelor de coafură și cosmetică.

Totodată, la Liceul Tehnologic „Aurel Persu” se are în vedere reabilitarea atelierului de mecanică auto, achiziţionarea a două autoturisme şi a unui simulator pentru practica auto.

La Colegiul Agricol se amenajează laboratorul de carmangerie şi de prelucrare a laptelui.

„Toate unităţile şcolare vor fi modernizate, conform unui grafic de investiţii aprobat de Consiliul local municipal şi Primăria Târgu-Mureş. Procesul educaţional trebuie să continue la Târgu-Mureş la cele mai înalte standarde, astfel încât şcoala de învăţământ târgumureşeană să rămână un etalon al educaţiei şi formării profesionale a elevilor”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

De asemenea, Liceul Vocațional de Artă a primit fonduri pentru achiziţionarea de mobilier, instrumente, table interactive, material didactic etc. La semnarea contractului de lucrări se va moderniza şi corpul de clădire de pe strada Revoluţiei (ferestre PVC, tarchet, lambriuri, încălzire etc.). Nu în ultimul rând, la Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” se vor investi sume în vederea dotării cabinetului de informatică şi realizarea sistemului de intrare cu barieră.

(Comunicat de presă, Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale – Primăria municipiului Târgu-Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

70 de preoţi ortodocşi din Mureş, donatori de sânge

Aproximativ 70 de preoţi ortodocşi din cele cinci protopopiate ale judeţului Mureş – Târgu-Mureş, Reghin, …

Share
Share