Home / Administratie / Nereguli în depozitarea deşeurilor menajere

Nereguli în depozitarea deşeurilor menajere

Întrucât în ultima perioadă s-au constatat mai multe nereguli în privinţa modului de depozitare a deşeurilor menajere, polițiștii locali cu atribuții pe segmentul de liniște și ordine publică şi pe linia protecţiei mediului au desfăşurat, în perioada 3-9 iulie, o acţiune de supraveghere a domeniului public în zona în care au fost amplasate containere subterane din cartierul Tudor Vladimirescu din Târgu-Mureş.
Astfel, pentru încălcarea prevederile articolului 8, alineatul 3 din Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 modificată, s-au indentificat şi sancţionat contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, nouă persoane care au aruncat deşeuri menajere în containerele de pe strada Cutezanţei şi de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, deşi nu aparţin de asociaţiile de proprietari deservite de ghenele respective, în multe cazuri fiind vorba de persoane care domiciliază în comunele limitrofe.
„În vederea descurajării acestui fenomen, facem apel la cetățenii municipiului Târgu-Mureș ca, în cazul în care constată fapte antisociale de genul celor prezentate mai sus, să sesizeze cu promptitudine Direcția Poliția Locală, la numărul de telefon 0265-260.872, pentru a putea interveni operativ și a lua măsurile legale care se impun”, a precizat Ioan Zosim Damaschin, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Acțiune de amploare efectuată de Poliția Rutieră Mureș

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, cu sprijinul unor polițiști rutieri din …