Share

Home / Administratie / Reţeaua de apă şi canalizare din Sighişoara, extinsă

Reţeaua de apă şi canalizare din Sighişoara, extinsă

Primăria municipiului Sighișoara informează cetățenii că joi, 12 iulie, societatea Geiger Transilvania SRL cu sediul în Cristești va începe lucrările în cadrul proiectului ,,Reabilitare conducte de aducțiune, extindere rețele de apă și canalizare, stații de pompare apă uzată și conducte de refulare Sighișoara/Cristuru Secuiesc “ .

„În baza contractului de lucrări, constructorul va executa atât lucrări de extindere a rețelelor de apă potabilă, cât și a rețelelor de canalizare  existente, pe străzi din municipiul Sighișoara care nu dispun de aceste utilități, inclusiv stații de pompare pentru ridicarea presiunii apei, acolo unde sunt necesare, și stații de pompare a apelor uzate menajere, unde topografia terenului nu permite curgerea gravitațională. În timpul derulării lucrărilor, se vor alege soluțiile de execuție etapizată, astfel încât traficul rutier să aibă cât mai puțin de suferit. În prima etapă se vor executa lucrări de săpătură în carosabil pe strada Viilor, respectiv Ceahlăului. Ținând cont de amploarea lucrărilor care se execută și de menținerea în funcțiune a vechii rețele, apelăm la înțelegerea consumatorilor și a participanților la trafic, pentru eventualele neplăceri inerente în astfel de situații. Orice sesizări în acest sens, vă invităm să le exprimați la Dispeceratul SC Geiger Transilvania SRL, telefon 0723-113.045, domnul Popa Dănuț”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO. „Tonitza. Imagini ale copilăriei”, o expoziție-eveniment unică la nivel național, în 150 de exponate

Muzeul Județean Mureș va deschide pe 1 martie o expoziție unică în România care, prin …

Share
Share