Infracţiuni rutiere Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Infracţiuni rutiere

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat marți, 17 iulie, rezultatele controalelor rutiere efectuate în 16 iulie.

#La data de 16 iulie a.c., la ora 13:00, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Suplac au oprit în trafic, pe DC 70B, pe raza localităţii Laslău Mic, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Suplac.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 16 iulie a.c., la ora 09:40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Târgu Mureş, un moped ce nu avea plăcuţă cu număr de înregistrare, care era condus de un bărbat, de 74 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE