Se inaugurează Centrul Olimpic de Lupte Târgu-Mureș Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1289 Vizualizări

Se inaugurează Centrul Olimpic de Lupte Târgu-Mureș

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, în colaborare cu Federația Română de Lupte și Comitetul Olimpic și Sportiv Român va inaugura la sfârșitul acestei săptămâni, în municipiul Târgu-Mureș, Centrul Național Olimpic pentru Pregătirea Juniorilor, la lupte libere. Informația a mai fost furnizată în urmă cu câteva luni, aflată atunci în faza de proiect, dar acum s-a trecut la fapte. Finanțarea acestui centru va fi asigurată de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român, iar activitatea se va desfășura în 300 de zile dintr-un an calendaristic. Colectivul Centrului va fi alcătuit din 18 sportivi, 3 antrenori și un cadru medical, care vor fi cazați la baza din cadrul Complexului Mureșul, aflată în administrarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș. Coordonatorul Centrului numit de către Biroul Federal al FR Lupte va fi Alexandru Ballai, vicepreședinte al federației și președintele secției de lupte a clubului CS Mureșul, iar funcția de manager i-a fost încredințată lui Gyarmati Ferenc, membru al Biroului Federal al FRL, totodată antrenor și director al Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș.

Inaugurarea Centrului de la Târgu-Mureș va avea loc joi, 19 iulie, la ora 12.00, la sediul DJST Mureș de pe strada Victor Babeș nr. 11, cam. 322, iar alături de cei amintiți din partea cluburilor mureșene vor mai fi prezenți pentru a oferi informații despre înființarea noului centru Iuliana Rus, director executiv al DJST Mureș, precum și Alexandru Epuran, director sportiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român și antrenorii federali Marian Berbec și Petre Onciu.

„Va fi un avantaj cert pentru luptătorii mureșeni talentați, care vor avea o șansă în plus de a face parte din lotul olimpic”, a precizat Alexandru Ballai la data când s-a decis crearea acestui centru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE