Home / Administratie / Ajutor pentru locuitorii din Vânători, afectați de inundații

Ajutor pentru locuitorii din Vânători, afectați de inundații

La Centrul de colectare de bunuri din Tîrgu Mureş, deschis în intervalul 09 – 13 iulie 2018, în scopul ajutorării persoanelor afectate de inundațiile din ultima perioadă, au fost donate produse alimentare neperisabile: ulei, zahăr, făină albă, făină de mălai, orez, conserve de carne şi din legume, pateuri, paste făinoase, dulciuri, apă, cât şi produse de curăţenie şi de igienă, mese şi scaune, etc.

Aceste produse au fost transmise Primăriei  Comunei Vânători, spre a fi distribuite persoanelor aflate în dificultate, a anunțat subprefectul județului Mureș, Nagy Zsigmond.

Acțiunea a fost organizată din inițiativa Ministerului Afacerilor Interne, Instituției Prefectului – Județul Mureș şi Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş.Vă reamintim că locuitorii de pe Valea Cărbunarilor din comuna Vânători au fost inundați în două rânduri doar în ultima lună. La prima viitură au fost afectate cca. 70  de gospodării (curți și grădini – la 12 case a intrat apa în bucătării și la 25 în pivnițe). La o săptămână distanță, alte gospodării au trăit drama de a-și vedea bunurile distruse. (S. G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Alexandru Ceușianu”, gata să-și reprimească elevii

Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” din Reghin este gata să-și întâmpine elevii de clasa a VIII-a …