Share

Home / Altele / Lecția primul zbor adusă de Mama Natură

Lecția primul zbor adusă de Mama Natură

Am trecut zilele acestea prin Ideciu de Jos. Nimic ieșit din comun până aici, dar ceva mi-a atras atenția în mod deosebit. Lângă clădirea primăriei, mai exact pe acoperișul casei din stânga trona un minunat cuib de berze, cu vreo trei puiuți tare simpatici. Erau cam singurei săracii, părinții probabil își făceau de cap cu aprovizionarea hranei.

Până să sosească papa, unul dintre puii de barză tot sălta și iar sălta, mai să nu își ia zborul, singurel de capul lui, până să vină vreunul din părinte cu mult aștepatata hrană.

Proprietarul m-a văzut cum mă tot beleam cu apararul foto la cuib, și mi-a confirmat faptul că puii sunt în perioada în care deprind primii pași în ale zborului.

Cuibul e acolo de prin anii 70, mi-a spus omul , cu o perioadă de întrerupere în care berzele nu și-au mai făcut apariția.

Am continuat să privesc la minunatul spectacol, asistat de pe acoperișul bisericii evanghelice de unul din părinții puiuților de barză, mulțumit că normalitatea își vede drumul cel firesc.

Cât de fascinantă poate fi natura care ne înconjoară, ne oferă lecții despre viață, una pe care omul a transformat-o într-o comoditate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Semnale disperate către planeta Pluto”, la Teatru 3G

„Semnale disperate către planeta Pluto” este primul spectacol produs în cadrul celei de-a treia ediții …

Share
Share