Lecția primul zbor adusă de Mama Natură Altele
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Lecția primul zbor adusă de Mama Natură

Am trecut zilele acestea prin Ideciu de Jos. Nimic ieșit din comun până aici, dar ceva mi-a atras atenția în mod deosebit. Lângă clădirea primăriei, mai exact pe acoperișul casei din stânga trona un minunat cuib de berze, cu vreo trei puiuți tare simpatici. Erau cam singurei săracii, părinții probabil își făceau de cap cu aprovizionarea hranei.

Până să sosească papa, unul dintre puii de barză tot sălta și iar sălta, mai să nu își ia zborul, singurel de capul lui, până să vină vreunul din părinte cu mult aștepatata hrană.

Proprietarul m-a văzut cum mă tot beleam cu apararul foto la cuib, și mi-a confirmat faptul că puii sunt în perioada în care deprind primii pași în ale zborului.

Cuibul e acolo de prin anii 70, mi-a spus omul , cu o perioadă de întrerupere în care berzele nu și-au mai făcut apariția.

Am continuat să privesc la minunatul spectacol, asistat de pe acoperișul bisericii evanghelice de unul din părinții puiuților de barză, mulțumit că normalitatea își vede drumul cel firesc.

Cât de fascinantă poate fi natura care ne înconjoară, ne oferă lecții despre viață, una pe care omul a transformat-o într-o comoditate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE