Liga 1 revine pe Trans Sil, dar cu sibienii gazdă Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1193 Vizualizări

Liga 1 revine pe Trans Sil, dar cu sibienii gazdă

În acest sfârșit de săptămână se dă startul campionatului Ligii I de fotbal. ASA a retrogradat în urmă cu doi ani și s-a desființat la începutul acestui an, nereușind să încheie ediția din Liga II. Stadionul Trans Sil revine însă în Liga I, dar nu pentru o echipă locală, urmând să găzduiască partida de debut a noii promovate, echipa sibiană Hermannstadt. Aceasta va întâlni în prima etapă, sâmbătă, 21 iulie, de la ora 18.00 o altă echipă ardeleană, Sepsi Sfântu Gheorghe, promovată în urmă cu un sezon. Această decizie a fost luată

din cauza întârzierii lucrărilor de modernizare a stadionului municipal din Sibiu, unde abia au fost demolate tribunele de pământ. FC Hermannstadt nu a reușit să găsească o altă soluție pentru primele patru-cinci etape (conducerea clubului sibian speră în soluționarea problemei până atunci), fiind refuzați de cealaltă echipă din județ, Gaz Metan Mediaș, iar un alt stadion omologat n-au avut unde găsi în apropiere.

În etapele următoare programate pe teren propriu vor întâlni Dunărea Călărași, FC Voluntari, după care, în etapa a VII-a ar urma „derby-ul sibian” cu Gaz Metan Mediaș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE