Material lemnos confiscat la Hodac Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 411 Vizualizări

Material lemnos confiscat la Hodac

În intervalul 12-18 iulie a.c., poliţiştii din Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Brașov, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, au efectuat o acțiune, privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării materialelor lemnoase.
Cu acest prilej, la o societate comercială, din comuna Hodac, s-a constatat că societatea în cauză nu deţine în depozit cantitatea de 28,75 metri cubi lemn de lucru pentru construcţii din specia molid și 7,04 metri cubi lemn pentru foc din specia fag, rezultată ca diferenţă între stocurile faptice şi scriptice.

De asemenea a mai fost identificată cantitatea de 19,58 metri cubi cherestea rășinoase din specia molid, pentru care societatea nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.
În urma celor constatate, societatea a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos, respectiv 56,27 metri cubi, în valoare de 19.120,16 lei a fost confiscată valoric, în baza Legii 171/2010.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE