Share

Home / Sport / Totul pentru sport, totul pentru sănătate

Totul pentru sport, totul pentru sănătate

Comunicat DJST Mureș

 

Direcția Județeană pntru Sport și Tineret Mureș conumică:

Prin ordinul Ministerului Tineretului și Sportului Mureș cu nr. 445/08.06.2018 a fost aprobat Programul național de utilitate publică „România în mișcare” cu scopul de a îmbunătăți accesul la sport organizat pentru cetățeni, indiferent de vârstă, gen sau profil socio-economic.

  1. Sub-programul P 5.1- „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș oferă finanțare nerambursabilă structurilor sportive care au secții sportive și sunt afiliate federațiilor sportive naționale.

Ghidul pentru sub-programul P 5.1 – „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive” se găsește pe site-ul www.djstmures,ro și www.mts.ro. secțiunea sport. Valoarea totală a finanțării Sub-programului P 5/1 este de 63 000 lei. Valoarea finanțării solicitate/proiect se va încadra între valoarea minimă și valoarea maximă, după cum urmează:

 

Activitatea finanțată   Valoarea finanțării solicitare/proiect (lei)

Valoarea minimă         Valoarea maximă

-Jocuri sportive           5000                             9000

-Sporturi individuale 3000                             9000

 

  1. Sub-programul P 5.2 „Calendar competițional” constă în organizarea de competiții sportive, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și unitățile administrativ teritoriale din județ, destinate elevilor din sistemul de învățământ pre-universitar, clasele V-VIII nelegitimați în structuri sportive, pentru ramurile de sport minifotbal, handbal și tenis de masă.
  2. Sub-programul P 5.3 „Sport pentru sănătate” constă în organizarea de acțiuni cu caracter sportiv, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în colaborare cu Inspectoratul Județean Școlar Mureș și unitățile administrativ teritoriale din județ, în vederea cointeresării cetățenilor de pe raza județului Mureș, de a participa în număr cât mai mare la evenimente cu caracter sportiv.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Va arăta o altă față BC Sirius?

Echipa feminină de baschet BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș va avea o sarcină dificilă în …

Share
Share