Totul pentru sport, totul pentru sănătate Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Totul pentru sport, totul pentru sănătate

Comunicat DJST Mureș

 

Direcția Județeană pntru Sport și Tineret Mureș conumică:

Prin ordinul Ministerului Tineretului și Sportului Mureș cu nr. 445/08.06.2018 a fost aprobat Programul național de utilitate publică „România în mișcare” cu scopul de a îmbunătăți accesul la sport organizat pentru cetățeni, indiferent de vârstă, gen sau profil socio-economic.

  1. Sub-programul P 5.1- „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș oferă finanțare nerambursabilă structurilor sportive care au secții sportive și sunt afiliate federațiilor sportive naționale.

Ghidul pentru sub-programul P 5.1 – „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive” se găsește pe site-ul www.djstmures,ro și www.mts.ro. secțiunea sport. Valoarea totală a finanțării Sub-programului P 5/1 este de 63 000 lei. Valoarea finanțării solicitate/proiect se va încadra între valoarea minimă și valoarea maximă, după cum urmează:

 

Activitatea finanțată   Valoarea finanțării solicitare/proiect (lei)

Valoarea minimă         Valoarea maximă

-Jocuri sportive           5000                             9000

-Sporturi individuale 3000                             9000

 

  1. Sub-programul P 5.2 „Calendar competițional” constă în organizarea de competiții sportive, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și unitățile administrativ teritoriale din județ, destinate elevilor din sistemul de învățământ pre-universitar, clasele V-VIII nelegitimați în structuri sportive, pentru ramurile de sport minifotbal, handbal și tenis de masă.
  2. Sub-programul P 5.3 „Sport pentru sănătate” constă în organizarea de acțiuni cu caracter sportiv, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș în colaborare cu Inspectoratul Județean Școlar Mureș și unitățile administrativ teritoriale din județ, în vederea cointeresării cetățenilor de pe raza județului Mureș, de a participa în număr cât mai mare la evenimente cu caracter sportiv.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE