Home / Social / Competiția Outward Bound Carpathian Adventure 2018

Competiția Outward Bound Carpathian Adventure 2018

Societatea pentru Tineret Outward Bound Romania, lansează din nou cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență, competiția Carpathian Adventure, unul dintre programele cele mai reușite ale organizației, derulate în perioada 2001-2011.

Competiția Carpathian Adventure 2018 este menită să pună la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și spirituale, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) ale participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficienta a  resurselor mai sus menționate. Este o competiție caritabilă de fundraising, care se realizează în echipe de 4 persoane. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele  vor trebui să depășească într-un timp total de 30 de ore, numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel,  orientare, tură cu bicicleta , construire de plută și mersul cu pluta, toate acestea însumând o distanță de 94 de km.

Competiția va avea loc în perioada 31 august -2 septembrie 2018, tabăra de bază fiind la Sovata, în Centrul de Tineret Outward Bound, iar probele se vor derula în Munții Giurghiului și împrejurimile localităţii Sovata. Înscrierile se fac online aici până la data de 23 iulie 2018.

Ce este Outward Bound Romania?

Societatea pentru Tineret Outward Bound Romania organizează programe educative și de dezvoltare a personalității tinerilor, aducând o valoare adăugată și contribuind în mare măsură la formarea tineretului în ceea ce privește încrederea  in sine, asumarea responsabilităților, dezvoltarea aptitudinilor sociale, de comunicare și de lucru în echipă, dar si  a unei atitutini pozitive fata de problemele mediului  înconjurător și a voinței de a trăi o viață cât mai constructivă și în folosul societății.  Prin organizarea evenimentului de fundraising Carpathian Adventure 2018 ei își doresc pe de o parte, să ofere posibilitatea persoanelor iubitoare de sporturi desfășurate în natură, prin formarea unor echipe de câte 4 persoane,  să se întreacă într-o aventură puternică și provocatoare în mijlocul naturii, iar pe de altă parte, să promoveze valorile organizației.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Clujean băut, prins conducând o mașină prin Reghin

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic vineri, 3 decembrie, …