Home / Business / Ofertă de 383 locuri de muncă la ANOFM în județul Mureș

Ofertă de 383 locuri de muncă la ANOFM în județul Mureș

Conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la noi în județ sunt disponibile 383 de locuri de muncă, cifra națională fiind de 32.847.

Bacău, codaș la oferta de locuri de muncă

Situația locurilor de muncă vacante pe țară situează bineînțeles Bucureștiul în frunte (5.812 locuri), acesta fiind urmat de Prahova, Arad, Cluj și Timiș. Codașele clasamentului sunt Ialomița, Botoșani, Caraș-Severin, Suceava, Sălaj și Bacău (doar 41 de locuri de muncă vacante). În acest clasament, Mureșul se situează în a doua parte a listei cu 383 locuri de muncă.

Bineînțeles, acest număr este în realitate mult mai mare, la o simplă căutare, site-ul ejobs.ro generând 2143 locuri de muncă în județul Mureș. Acestea se împart în felul următor: 1134 locuri pentru necalificați, 1106 pentru cei calificați, 1715 pentru studenți și 1973 pentru absolvenți (unele locuri de muncă acceptând niveluri de studii diferite).

Se caută mulți consultanți/reprezentanți în vânzări, agenți comerciali, operatori, casieri, vânzători (Lidl), șefi ture, lucrători comerciali, ingineri, șoferi, consultanți, laboranți, manageri, secretare și multe alte posturi specializate sau disponibile oricărui nivel de pregătire.

La nivel național se caută agenți de securitate conform ANOFM

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite, conform wall-street.ro pentru: agent de securitate (2.323), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.317), lucrător comercial (1.639), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.442), manipulant mărfuri (1.193), confecționer-asamblor articole din textile (1.005), montator subansamble (910), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (900), lăcătuș mecanic (642), fierar betonist (637).

În județul Mureș, locurile de muncă găsite pe site-ul ANOFM sunt oferite de companii precum Comoserv, Cesiro, Viva Com, dar și spitale private sau de stat (Nova Vita sau Spitalul Orășenesc dr. Valer Russu Luduș). Lista completă o puteți descărca mai jos.

Sediul ANOFM din orașul Târgu-Mureș se află pe str. Iuliu Maniu, nr. 2, iar numărul de telefon la care pot fi contactați este 0265 269 247 (sau e-mail ajofm@ms.anofm.ro). Pentru înscrieri, aveți nevoie de o copie după actul de identitate, adeverință de la medicul de familie în original și copie după diploma care atestă ultimele studii finalizate.

oferta locuri munca mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reghinean cercetat pentru clonare de carduri în SUA

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis luni, 26 octombrie, prin intermediul unui comunicat …